Gekregen boeket van Hans

Vanmorgen zijn we op tijd opgestaan, want we hadden naar Afferden willen gaan om daar een route van 16 km te lopen in het Nationaal Park de Maasduinen. Hans had gisteren al twijfels omdat er vanwege de zeer harde wind en de droogte er in Noord-limburg stuifzand waaide en er ook een gigantische hoeveelheid stuifmeel in de lucht geblazen zou worden.
Vanmorgen had Nancy ook nog veel last van de knie. Ze heeft nog op de computer gekeken of er een andere, leuke, kortere route te vinden was. Maar ze kwam steeds op routes van 16 km uit, wat net te lang was nu.
We kregen ook al direct veel felicitatieberichten binnen.
We hebben dus een rustige dag gehouden. In de ochtend een beetje gelezen, en in de tuin gezeten. Normaal missen we deze fase van de tuin omdat we dan altijd op vakantie zouden zijn.

De Japanse vijver in onze tuin
De normale vijver in onze tuin

Net na de middag kwam de post en daar zaten ook weer veel kaarten bij. Ook eentje, gedrukt via Greetz, waarop stond dat we nog een etentje te goed hadden. Er stond alleen geen afzender bij. We denken wel te weten van wie de kaart is en die hebben we even geappt. Met alle ontvangen bloemen, felicitaties en appjes iwas het toch best een feestelijke dag.

Gekregen boeket
Nog een gekregen boeket

In de middag heeft Nancy weer aan het fotoboek van het Zuiderzeepad deel 2 gewerkt. Ze is bijna bij. Hans heeft aan zijn inventarisatie van alle door ons bezochte plaatsen ter wereld gewerkt. Ondertussen heeft hij zich helemaal te pletter geniest, als gevolg van hooikoorts. Het buiten lopen gisteren en eergisteren heeft zijn neus behoorlijk getriggerd.
Om 14 h is Nancy toch even gebakjes gaan halen om onszelf te trakteren.
Vanmiddag bleek bij het inladen van de gps-routes van gisteren en eergisteren, dat de route van zondag weer beschadigd was. De GPS geeft steeds meer kuren qua opslaan. Nancy heeft gisteren dus een nieuwe besteld. De opvolger van degene die ze al had. Ze had de Garmin etrex 30, de opvolger heet etrex 32x. Dit model heeft als groot voordeel dat dese 25 uur meegaat op twee AA batterijen.
Ons avondeten hebben we zelf gekookt, uit eten zit er momenteel niet in. Vanavond nog een tv-avondje en dan morgen weer werken. Deze 4 dagen vrij voelde toch als een minivakantie.

Groetjes en tot volgende keer, een echte vakantie.

Wil je automatisch een mail krijgen als we een nieuwe blog update maken, meld je dan hieronder aan

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wil je automatisch een mail krijgen als we een nieuwe blog update maken, meld je dan hieronder aan

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Categorieën: blog

2 reacties

Rien Janssen · 10/05/2020 op 10:48

zilveren bruiloft

Rien Janssen · 10/05/2020 op 10:52

zilveren bruiloft van Nancy en Hans

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *