Vanmorgen gingen we om 7.10 h bij een koffiezaakje naast het hotel ontbijten. Helaas ging het hier niet zo heel veel sneller. Hans zijn bestelling was niet goed doorgekomen, dus hij kreeg alleen vers geperst sinasappelsap als ontbijt.
Om 8 h vertrokken we voor de 485 km lange rit naar Chetumal. Nancy was gisteren weer verkouden geworden en sliep bijna de hele rit. Nancy hoorde via de rest van de groep dat we een saaie route reden.

Palenque – Chetumal, onderweg

Vandaag was weer een volledige reisdag. We hadden twee stops onderweg, de eerste rond 10.30 h, de tweede rond 13 h. Vandaag ging ook de klok weer 1 h vooruit.

Palenque – Chetumal, onderweg

Iets na 16.30 h kwamen we aan bij ons hotel in Chetumal. Daar legden we de spullen op de kamer en vervolgens hebben we bij Fimka 1 strip antigriep pillen gehaald. Daarna met Fimka en Cristel naar de boulevard gelopen om naar de zonsondergang te kijken.

Chetumal, voor zonsondergang
Chetumal, zonsondergang

Er stonden allemaal eetkraampjes en Nancy bestelde bij een kraampje churros, die had ze hier nog niet gehad. Na de zonsondergang liepen we nog even naar een pier waar leguanen konden zitten, helaas zagen we die niet.

Chetumal, kerstversieringen op het plein

Om 19 h waren we bij het hotel terug, waar we de gehele groep weer zagen bij het diner in het restaurant van het hotel. De bijgerechten, zoals de franse frietjes en de gekookte groenten,werden ook hier weer vrij koud geserveerd.
Om 21 h gingen we terug naar de kamer. Morgen zullen we weer een reisdag hebben, maar nu wel met bezienswaardigheden onderweg.

Wil je automatisch een mail krijgen als we een nieuwe blog update maken, meld je dan hieronder aan

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wil je automatisch een mail krijgen als we een nieuwe blog update maken, meld je dan hieronder aan

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Categorieën: blog

2 reacties

Roger · 29/12/2022 op 12:58

Ondanks de blijkbaar saaie rit en het karig ontbijt prachtige foto’s. Nancy, hoop dat je snel opknapt en geniet van de vakantie! Roger

    NancyHans · 30/12/2022 op 03:59

    Hoi Roger, Nancy haar bestelling was wel doorgekomen, zij had pancakes. Bedankt voor je reactie

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *