Vanmorgen werden we toch vroeg wakker na een hele warme nacht, maar dit zal wel voor geheel Nederland zo zijn geweest. Om 7 h zijn we toch al opgestaan. Om 8 h is Hans bij de slager inkopen gaan doen voor na de vakantie en heeft alles in de diepvries gelegd.

Nancy heeft in de ochtend nog aan het jaarboek 2020 gewerkt. Ze is al tot en met maart gevorderd. Hans heeft nog vlug de heg langs onze oprit gesnoeid.

Om 12.30 h hadden we bij de lunchroom gereserveerd en zijn we er lekker ontspannen gaan lunchen. Daarna nog een paar laatste boodschappen gedaan en vervolgens hadden we om 15 h nog een massage geboekt, een ontspanningsmassage zodat we vanavond vroeg kunnen slapen. We willen namelijk om 03.00 h opstaan voor vertrek naar Zwitserland. We zouden eigenlijk met Nancy haar ouders (omdat haar moeder 75 is geworden) een rondreis door de Baltische staten en Rusland doen. Maar die is door de corona pandemie geannuleerd.

Helaas geannuleerd

Als alternatief hebben wij 3 trektochten in Zwitserland geboekt. We konden niet helemaal de volgorde boeken die we wilden, nu beginnen we met een zware trektocht, dan een lichtere vanuit 1 pension en dan weer een zware trektocht.

Ons SNP programma

Afgelopen zondagen hebben we al een aantal oefenwandelingen gedaan. Door corona hebben we in verhouding minder gewandeld dan we normaal gedaan zouden hebben. In Zwitserland kunnen we dus weer flink aan onze conditie werken.

De hoogtemeters en afstanden van de laatste 3 oefenwandelingen

Tijdens een van deze wandelingen zagen we een buizerd vlakbij, die opvloog met een muis in zijn klauwen. We hebben er een collage van gemaakt.

De schitterende buizerd met prooi

Vorige week kwamen we er ook achter dat onze bananenboom(bosje) een bloem had. Dat is voor het eerst in al die jaren dat we de bananen in de tuin hebben staan. Dat wil zeggen dat het een warme winter is geweest. En de vele regen zal hem ook goed hebben gedaan. Ook van de bananenbloem hebben we een collage gemaakt.

De ontwikkeling (tot zover) van de bananenbloem, 2 rijen banaantjes zijn al zichtbaar.

Wil je automatisch een mail krijgen als we een nieuwe blog update maken, meld je dan hieronder aan

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wil je automatisch een mail krijgen als we een nieuwe blog update maken, meld je dan hieronder aan

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Categorieën: blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *