Hallo,

Wij zijn Nancy en Hans

Toen we vroeger met onze ouders op vakantie gingen werd er zowel een vakantiebestemming bij de zee als een camping in de bergen aangedaan. Op de camping in de bergen werden we aangestoken met het virus dat ons met de liefde voor de bergen infecteerde. Hier mag dan ook water bij in de buurt zijn, echter de echte bergen hebben de meeste indruk op ons gemaakt. Toen we iets ouder werden gingen we ook op pad in de bergen en hoe ouder we werden hoe verder we gingen wandelen en hoe meer we de bergwereld al wandelend gingen verkennen.

In onze jeugd was onze interesse in de oude beschavingen en de zogenaamde wereldwonderen en de wonderen der natuur al in ruime mate aanwezig en deze interesse is in de loop der jaren steeds groter geworden.

Vanaf 1992, toen we elkaar leerden kennen zijn we begonnen met wandelvakanties in de bergen in o.a. Duitsland, Zwitserland, Groot Brittannië, Ierland en Canarische eilanden. Naast het wandelen in de bergen pikten we af en toe cultuur mee in de omliggende omgeving en tussen de wandelvakanties door hebben we ook rondreizen gemaakt door prachtige natuurgebieden. Vanaf het jaar 2000 zijn we verre reizen gaan maken. Onze eerste verre reis ging naar Peru, alwaar we de Incatrail hebben gelopen en het nieuwe wereldwonder Machu Pichu hebben mogen aanschouwen. In de loop der jaren daarna is onze passie voor zowel het wandelen in combinatie met natuur en cultuur nog verder toegenomen. Na de eerste verre reis die we gemaakt hadden, ging een hele wereld voor ons open.

Al onze gemaakte reizen vanaf 1992 tot en met een groot gedeelte van 2008 vallen onder het analoge tijdperk en deze belevenissen kunnen we niet op onze website laten zien. Vanaf 2008 zijn we het digitale tijdperk binnen gestapt en kunnen we iedereen een blik in onze reizen geven om te genieten van onze belevenissen.

We hebben veel van onze wandelreizen gemaakt met SNP reizen en af en toe met HT reizen. Onze rondreizen zijn veelal met Djoser en Fox Reizen.

Veel kijk en leesplezier, Nancy en Hans

2008: Marokko, Top toubkal, 4167 m